opc_loader

Hartelijk dank voor uw bestelling bij Bouwmaterialen Montfoort

Wij nemen uw bestelling direct in behandeling. U krijgt binnen nu en 15 minuten een bevestiging van uw bestelling per e-mail toegezonden. Hieronder het verdere verloop van uw bestelling.

Wat u verder moet doen
U hoeft verder geen actie te ondernemen, behalve als u gekozen heeft om vooruit te betalen per bank / giro. Hoe dit werkt staat in de bevestigings e-mail.

  1. U ontvangt een bevestiging per e-mail.
  2. Wij gaan uw bestelling klaarmaken voor verzending.
  3. Als uw bestelling compleet is nemen we contact op voor de levering. Als dit bij u op lokatie gebeurt dan zullen we een bezorgtijd met u afspreken. Kiest u ervoor de bestelling op te halen dan nemen we ook contact op, voor een routebeschrijving van deur tot deur, klikt u hier.

Indien u ervoor heeft gekozen een account aan te maken, of al een account had bij ons, dan kunt u hier inloggen en de status van uw bestelling real-time inzien.

Hebt u vragen over het proces? Zijn dingen niet duidelijk? Of hebt u een klacht?

Dan vragen we u contact op te nemen met ons. Graag horen we wat wij kunnen verbeteren om u in de toekomst beter te helpen.

Klik hier voor onze contactgegevens.

Vindt u het leuk om ons verder te helpen? Deel ons dan met uw vrienden, bekenden en collega's op onderstaande sociale media!